Het duurde even, maar het is zover! Pamperdepam. Ik heb mijn diploma voor Equine Assisted Coaching. Yes! Helemaal blij mee. 2020 hakte erin, maar ik kan zeggen dat ik er weer ben! Coachen lukt weer en dit diploma is een mooie bevestiging. Voor hetgeen die niet wisten wat er aan de hand was….In het kort. Mijn energie was laag en mijn focus slecht en dat maakte het coachen super moeilijk. Maar goed nieuws ! Alles gaat weer na rust en ruimte voor mezelf genomen te hebben en hard aan mezelf te hebben gewerkt.

Coachen is een mooi vak, maar ook zwaar als je niet goed voor jezelf zorgt. Gelukkig heb ik dat inmiddels geleerd. Door veel bij paarden te zijn en ook door mezelf beter te leren kennen en de daarbij horende onderliggende patronen van situaties en systemen.

Ik ben dichter bij mezelf dan ooit en ik wil graag weer mensen gaan coachen. Afgelopen half jaar durfde ik dat niet zo goed meer, maar ik heb mooie stappen gemaakt en ik kan het rustig weer oppakken. In welke vorm ben ik nog niet helemaal uit, maar een registratie bij de NOBCO zit in de planning en vanuit daar zie ik wel weer verder. Uiteraard is coaching perfect te combineren met interactief solliciteren en ook heel aanvullend.

Deze pagina delen: