innerlijke stem

Hoe kun je het nou niet eens zijn met jezelf zou je denken. Soms lijkt het wel of ik besta uit meerdere mensen in 1. Meerdere ikken. Wat wil ik nu eigenlijk? en welke ik? Vooral in het geval van moeilijke beslissingen maken kan ik mezelf helemaal gek maken.

Een innerlijke dialoog en zonder dat mensen van buitenaf hun mening al gegeven hebben dan heb je er zelf al 10 in je hoofd. Stel je ziet een leuke vacature op internet….deze vacature is jouw droombaan, maar deze droombaan is niet in Nederland. Nee deze droombaan is op een tropisch eiland.

Jaaaaa! zegt 1 stem in mijn hoofd. Doen! Een ander droomt lekker verder en ziet dit helemaal voor zich! De ander vraagt zich af hoe het dan met de kat moet. Een ander zegt joh dit kun je toch niet zomaar doen wat zullen anderen wel denken. Een ander weer denk jij dat ze jou willen aannemen…je ziet toch in de vacature dat je heel goed Duits moet spreken…dat kan je niet he. Een ander…hmm is het wel veilig op dat eiland?

Tsja zo kun je jezelf toch wel aardig gek maken. Ik heb het hier over de “Voice Dialogue” een methodiek die je helpt te ontdekken wie je bent, wat je innerlijke drijfveren zijn en hoe je hieraan concreet vorm kunt geven. 

Ik zou hier graag in mijn besloten facebook sollicitatie boost groep meer over willen vertellen in de vorm van een webinar. Ben je ook nieuwsgierig en wil je meer weten en ook wat dit voor jou kan betekenen? Meld je aan op facebook voor de sollicitatie boost groep. Helemaal gratis! #sollicitatieboostgroep

Deze pagina delen: