Cirkel van invloed

Solliciteren en wachten op terugkoppeling na een sollicitatiegesprek kan je humeur ernstig beïnvloeden. Vooral tijd en hoe een ander denkt is na het gesprek buiten jouw invloedsfeer. Uiteraard kun je altijd even een mailtje sturen na een sollicitatiegesprek om aan te geven dat het voor jou een goed gesprek was, maar verder is het “out of your hands”.

Deze cirkel van invloed geeft inzicht in waar je wel en geen invloed op hebt in het leven. Het kan handig zijn om te weten waar je geen invloed op hebt want dan kan je het van je af laten glijden. Ook is het handig om te weten waar je wel invloed op hebt. Zo kun je hier bewust mee aan de slag!

Vind jij het leuk om vaker dit soort informatie te krijgen om jouw sollicitatie een boost te geven? Sluit je dan gratis aan op onze besloten facebookgroep de Sollicitatie Boost Groep

Deze pagina delen: