Wat is nou weer een Quantum Leap? En wat heeft dit nu weer met solliciteren te maken? Afwachten op reacties en sollicitaties…het gaat zo tergend langzaam. Je zou nu dolgraag een sprong in de tijd willen maken en al zijn waar je wilt zijn en een totaal andere kijk op de zaken hebben.

Quantum leapen klinkt misschien een beetje als science fiction voor jou, maar het heeft alles te maken met manifesteren en met je gedachten. Ik heb al eerder kort geschreven over niet-helpende gedachten of denkfouten in mijn artikel over mindset en het is goed om je daar van bewust te zijn als je een Quantum Leap wilt maken. Heb je mogelijk niet helpende gedachten ? Een uitgebreide lijst vind je hier. Observeer en onderzoek je denkfouten en stel jezelf de vraag: Is dit echt zo?

Manifesteren heeft alles te maken met het duidelijk krijgen wat je echt wilt en er ook in geloven dat het haalbaar is voor jou. Geloof je er niet in? Kijk dan waar het aan ligt, zodat je er weer op kunt vertrouwen dat jouw wensen en verlangens haalbaar zijn en dat je het waard bent.

Als je duidelijk hebt wat je wilt en wat je tegenhoudt om deze sprong te maken en daar iets mee doet dan kun je een hele grote stap vooruit maken en kom je in een baan terecht waar je eerder nooit van had kunnen dromen.

Waag de sprong! en tackel je denkfouten. Succes! Hulp hierbij nodig of behoefte aan een goed gesprek? Mail naar kim@interactiefsolliciteren.nl

Deze pagina delen: