Herkennen jullie dat? Soms zit je in een bepaalde energie. Alles zit tegen en niks lukt en de motivatie is ver te zoeken. De energie is laag. Vervelend en het is ook zeker niet helpend op geen enkele manier. Mocht je werkzoekend zijn dan is het nog wellicht een extra invloed op je humeur mocht het niet lukken of mocht je afwijzingen krijgen.

Ik ben eens geen kijken en mezelf gaan afvragen waarom voel ik me zo? Waarom die zware energie? en natuurlijk wat kan ik doen. Toen viel me op dat het eerste wat ik in de ochtend deed was naar mijn telefoon kijken. Eerst hoe laat is het? en daarna door naar facebook, het nieuws en de telegram groepen waar ik in zit. Vaak niet hetgeen waar ik heel blij van wakker word.

Ik heb nu in mijn notities van mijn telefoon genoteerd met welke energie ik de dag wil beginnen en welke uitstraling ik naar buiten wil hebben en hoe ik mij wil voelen. Elke ochtend lees ik dit in mezelf voor en daarna begin ik eventueel aan het nieuws (al heb ik daar meestal geen behoefte meer aan de laatste tijd). Hebben jullie misschien nog tips om in een positief energie te blijven?

Deze pagina delen: