Practice what you preach

Mijn missie is mensen te helpen met werken en leven naar hun natuur en omdat ik dat zelf eigenlijk nog helemaal niet deed hebben we nu een mooie stap gemaakt. We gaan naar Zweden!!!

Lieve mensen, die mijn blogs lezen 🙂 Ons wacht een nieuw avontuur, want wij gaan naar Zweden. In Zweden zullen wij verder gaan met interactief solliciteren en gaan we werken met onze programmeur Jasper aan interactief solliciteren. We hebben tijd, de rust en de mogelijkheden om te ontwikkelen. Wat gaan we doen met de site? Dit blijft nog even een geheim.

Per 1 augustus gaan we Nederland verlaten en wonen we in Appelbo, Dalarna, Zweden in deze mooie rode boerderij. In de tussentijd staat alles hier in Nederland in het teken van afronden, opruimen en dingen regelen voor vertrek.

Zoals jullie wellicht opgevallen is was ik een tijdje weg van de sociale media facebook, instagram en linkedin en dit heeft heel veel rust gebracht, maar omdat ik toch graag jullie informeer over de ontwikkelingen rondom onze verhuizing en rondom Interactief Solliciteren ben ik weer terug van weggeweest.

Deze pagina delen: