Hoe lang blijft mijn interactieve sollicitatiepagina online?

Vanaf het moment dat jouw pagina online gaat staat deze 12 maanden online. Vind je een baan! Dan kun je je pagina pauzeren en de overige maanden eventueel later te gebruiken. Als jouw interactieve sollicitatiepagina 11 maanden online is krijg je van ons een mail of je wilt verlengen. De verlengingskosten zijn 15 euro voor nog 6 maanden. Wil je niet verlengen dan bewaren we jouw pagina offline maximaal 12 maanden en kun je later heractiveren voor 25 euro.

Ik wil nog iets wijzigen tussendoor kan dat?

Als jouw sollicitatiepagina online is en je hebt bijvoorbeeld een cursus gevolgd in de tussentijd, een nog leuker filmpje opgenomen of een kortdurende baan gehad dan kun je dit naar ons mailen en passen we dit voor je aan. We rekenen hiervoor geen additionele kosten mits het ontwerp hetzelfde blijft.

Komt mijn interactieve sollicitatiepagina ook naar voren bij het googlen op mijn naam?

Nee, wij hebben er bewust voor gekozen om dit niet te doen. Aan jou de keuze met wie je jouw pagina wilt delen. Mocht je jouw interactieve sollicitatiepagina via linkedin of facebook gaan delen dan is deze wel googlebaar. Als je de link alleen wilt doorsturen naar potentiele nieuwe werkgevers en niet openbaar dan is dat dus ook mogelijk.

Interactief solliciteren doet het niet helemaal lekker op Safari klopt dat?

Helaas hebben we geconstateerd dat de filmpjes soms niet helemaal lekker lopen in Safari. We hebben van alles geprobeerd om dit toch voor elkaar te krijgen, maar helaas zonder resultaat. We raden aan om voor het mooiste effect om de interactieve sollicitatiepagina’s op laptop en desktop te kijken en het liefst met google chrome.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, in termijnen betalen is natuurlijk met ons bespreekbaar. We snappen dat het een lastig is als je werkloos bent om extra kosten te maken. Wel heb je door onze pagina eerder kans op een baan en daarmee het vergroten van je inkomsten.

Deze pagina delen: